راور

راوَر، مرکز شهرستان راور، شمالی‌ترین شهر استان کرمان در شرق ایران است. این شهر در فاصله ۱۴۰ کیلومتری شهر کرمان واقع شده‌است. بر اساس سرشماری رسمی سال ۱۳۹۵، جمعیت این شهر ۲۲٬۷۲۹ نفر بوده‌است. از آن جا که این منطقه بر سر راه کویری کرمان ـ شهداد قرار دارد راور نامیده شده‌است. به‌طوری‌که گفته شده حدود ۱۶ قرن پیش، راور محل زندگی زرتشتیان بوده و خاور زمین خوانده می‌شده‌ است.از سوغات راور می‌توان به پسته، قالی راور، قوَّتو، کلمپه و انار اشاره کرد. در این میان قالی راور از شهرت جهانی برخوردار است. نقش معروف «سرّام» یا نقش «سه کبک» از مشهورترین نقش‌های قالی است که هنوز با ظرافت و زیبائی در راور بافته می‌شوند.

آرمان برتر در راور

استان کرمان و به ویژه شهرستان راور یکی از مناطق مستعد صنعتی و اقتصادی کشور است که وجود منابع طبیعی غنی و صنایع مختلف، نظیر ذخایر معدنی و صنایع مرتبط با آن  بردسیر را به منطقه‌ای با پتانسیل قابل‌توجه برای رشد اقتصادی و اجتماعی تبدیل کرده است، به‌طوری‌که با تبدیل قابلیت‌های بالقوه به توانمندی‌های بالفعل این منطقه مستعد می‌تواند به محوری برای توسعه پایدار تبدیل شود. در راستای کمک به این مهم، شرکت های فولادی منطقه با کمک علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و همکاری دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی شریف، قصد دارند با بهره‌گیری از مدل‌های موفق و منطبق با فرهنگ منطقه، استعداد‌ها و ظرفیت‌های نیروهای جوان، با انگیزه و علاقه‌مند را شناسایی و ارزیابی کنند و زمینه رشد و بالندگی آنان را از طریق برگزاری دوره‌های توانمند‌سازی علمی و عملی در حوزه کارآفرینی در قالب «طرح آرمان برتر» به مرحله اجرا درآوردند.

در این طرح منتخبین، پس از طی دوره‌های آموزشی عمومی و تخصصی در شتاب دهنده مستقر خواهند شد و از سوی مشاورین و صاحبان تجربه مورد حمایت قرار خواهند گرفت تا ایده‌های نوآورانه خود را به صورت کاربردی شکل دهند و شرایط جلب سرمایه‌گذار را کسب نمایند.

اهداف طرح

هـــدف کلـــی

هدف کلی از اجرای این طرح؛ خلق آرمان و آرزوی متعالی و توانمندسازی جوانان با استعداد منطقه و حمایت از ایشان جهت ایجاد کسب و کارهای نو پا از طریق ارائه آموزش‌های توسعه فردی و مدیریت کسب و کار و  در نهایت کمک به پیشرفت و توسعه پایدار منطقه بردسیر است. این طرح هم‌چنین به دنبال دست‌یابی به اهداف زیر است:

ارتقای فرهنگ کار و کارآفرینی بین مردم و جوانان منطقه

توانمندسازی نوجوانان و جوانان بردسیر در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی (کارآفرینی)

شناسایی استعدادها و توانمندی‌های نوجوانان و جوانان بردسیری و ایجاد زمینه رشد و شکوفایی آنها

ایجاد و تقویت حس اعتماد به نفس و خودباوری به منظور تلاش برای دست‌یابی به آرمانی برتر و فردایی بهتر.

کمک به تأمین نیروی انسانی متعهد و متخصص برای توسعه پایدار منطقه

ایجاد نشاط علمی، فرهنگی و اجتماعی در جامعه محلی

زمینه‌سازی ایفای نقش مطلوب اجتماعی

قابل توجه جوانان عزیز شهرستان راور

نکاتی درباره طرح آرمان برتر

  آرمان برتر چیست ؟ توسعه کار آفرینی و اشتغال به عنوان عامل مهم و کلیدی رشد و توسعه اقتصادی در عصر حاضر شناخته شده و موجب بهره مندی مردم و کشور از نتایج آن می شود. علاوه بر آن در شرایط کنونی گسترش کارآفرینی می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات موجود در بخش اشتغال و رفع بیکاری در کشور باشد و راه توسعه همه جانبه را هموارنماید. بر این اساس شرکت های فولادی منطقه با همکاری و مساعدت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی شریف  ظرف چند ماه گذشته با درک عمیق از نیاز شهرستان‌ بردسیر زیر ساخت های لازم برای آموزش جوانان این شهرستان‌ در زمینه کارآفرینی و آماده شدن آن‌ها برای راه اندازی کسب و کارهای مختلف و در نتیجه توسعه اشتغال را فراهم آورده اند تا از این رهگذر زمینه افزایش مهارت و توانمندی آنان برای ورود به دنیای کسب و کار فراهم آید. در این طرح که به نام ” آرمان برتر ” به مرحله اجرا در آمده است جوانان ۱۸ تا ۳۰ ساله شهرستان بردسیر ابتدا با مراجعه به سایت آرمان برتر به نشانی www.armanbartar.com درخواست پذیرش خود را ارائه می دهند. در مرحله بعد مدارک ارسالی توسط تیم ارزیابی بررسی و افرادی که واجد شرایط باشند برای مصاحبه دعوت خواهند شد. درنهایت حدود ۴۵ نفر به مدت حدود یکسال مورد آموزش های عمومی و تخصصی و مشاوره و مربی‌گری توسط اساتید دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برای راه اندازی یک کسب و کار مناسب قرار خواهند گرفت. ضمنا به آگاهی می رساند : ۱ . این طرح بعد از اجرای موفقیت‌آمیز در شهرستان راور در حال حاضر صرفا برای شهرستان‌ بردسیر طراحی شده است بنابراین فرصت بسیار ارزشمندی برای افزایش مهارت ها و توانمندی جوانان این منطقه برای ورود به دنیای کسب‌ و کار به حساب می آید که شایسته است از این فرصت ارزشمند به بهترین وجه استفاده شود. ۲ . تعیین دامنه سنی ۱۸ تا ۳۰ سال و تعیین ظرفیت پذیرش به دلیل برخی محدودیت هاست. اما ممکن است در صورت استقبال از این طرح و استفاده مطلوب از این شرایط ، زمینه استمرار آن برای سال های آینده نیز فراهم گردد و این فرصت کم نظیری برای توسعه شهرستانبردسیر محسوب می شود. 3. علیرغم سرمایه گذاری زیادی که برای اجرای این طرح انجام شده شرکت داوطلبان در این دوره ها رایگان است تا محدودیتی برای افراد علاقه مند پیش نیاید. 4 . در قسمتی از سایت این طرح پاسخ سوالات رایج داوطلبان درج شده است ، بنابراین توصیه می شودبا ورود به سایت ، این بخش را مطالعه فرمائید. امید است اجرای این طرح که با حمایت بی دریغ مدیران فهیم و دلسوز شرکت های فولادی منطقه و مساعدت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی شریف انجام می شودگام موثری در راستای تقویت روحیه کار و کارآفرینی و در نهایت توسعه کسب و کارهای مفید و اشتغال در شهرستان‌ راور باشد.

حامیان طرح

شرکت کاوند نهان زمین
تامین کننده و حامی مالی طرح
دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران
مشاور و حامی علمی طرح
دانشکده صنایع دانشگاه صنعتی شریف
مشاور و حامی علمی طرح
بنیاد نیکوکاری و فرهنگی سیدالشهداء (ع)
مدیریت اجرایی طرح